Behandelingen

Iedereen die verlangt naar daadwerkelijke verbetering is van harte welkom.

Om met de klacht aan de slag te gaan, zijn de volgende behandelingen mogelijk:

Voetreflex massage is een methode die de reflexen van de voeten stimuleert waardoor het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Alle organen in het lichaam hebben een reflexpunt op de voeten. In een 60 minuten durende drukpunten behandeling worden alle punten nagelopen en worden blokkades benoemd en weggenomen.

Wist je dat de stand, de vorm van je voet, je tenen en waar het eelt is, laat zien wie je bent? Tijdens de behandeling combineren we voetreflex met het lezen van tenen.  Wat in aanleg aanwezig is en wat in omstandigheden speelt wordt aan het licht gebracht.

In je lichaam kunnen spierknopen ontstaan die pijn veroorzaken. Deze knopen gaan niet vanzelf weg. Samen speuren we de triggerpoints op waarna ze behandeld worden. Direct na de behandeling moet er al verbetering merkbaar zijn.

Het volgende filmpje laat zien wat deze behandeling inhoudt.

Deze 90 minuten durende zogenaamde ‘full-body’ massage is goed voor lichaam en geest. De zuivere etherische oliën en muziek naar wens nemen je mee in totale ontspanning.

Herken je het gevoel dat je niet doet wat je wil doen… dat ‘iets’ je in de weg zit? Of dat je dingen doet die je niet wil dat je doet? Tijdens de coaching sessies is er ruimte om traumatische gebeurtenissen en onbegrepen gedrag te gaan begrijpen waardoor je je bevrijdt voelt van wat je heeft tegengehouden. Vaak is een reekst van 4 – 8 sessies voldoende. Veel gebruikte technieken: Focussen, The Work, EMDR, Eye Yoga, The journey, Opstellingen, Voice Dialogue, Gestalt en PMA.

Reken af met belemmerende overtuigingen en verwerk wat nog onverwerkt is tijdens een traject van 3 maanden. We komen 8 – 12 keer samen en werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Ervaar je klachten? We onderzoeken de mogelijke oorzaken en oplossingen. Leefstijl aanpassen gaat beter dan symptoombestrijding. Ik vertel je graag hoe je kunt gaan samenwerken met je lichaam en geest door: supplementen advies, mediatie, mindfulness, ademoefeningen, beter slapen en voedingsadvies.

Ik ga meten welke aanpak voor jou het beste is om gevoeligheid van de cellen voor insuline te verbeteren waardoor je overgewicht kan verliezen en de kwaliteit van je lezen aanzienlijk zal verbeteren.

Dit is een energetische behandeling waarbij het brein als het ware opgeschoond wordt. De ‘bars’ worden opnieuw aan elkaar verbonden zodat de energie weer vrij kan stromen, belemmerende overtuigingen worden opgeruimd.  Meer info klik HIER.

 

 

 

 

Werkwijze

Ik luister naar wat er speelt en probeer verbanden te zien, vanuit hier stellen we samen een behandelplan op. We communiceren, masseren, evalueren en stellen het plan bij wanneer nodig. Totdat het jouw doelen en wensen vervuld zijn.

Bij Je Beter Voelen werken we vanuit 5 natuurgeneeskundige principes: energie, impuls, drainage, psyche en voeding.

Er vind een energie-uitwisseling plaats tussen therapeut Cunera en de Client. Er worden op fysiek en mentaal nivo impulsen (d.m.v. voetreflex, triggerpoint en gesprek) gegeven waardoor blokkades worden losgemaakt. De vrijgekomen afvalstoffen worden middels drainage (massage) afgevoerd. Omdat Lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn, is er een voordurende wisselwerking. De psyche kan hardnekkig vasthouden aan overtuigingen die zijn gaan knellen in zowel lichaam als geest waardoor er emotionele en/of lichamelijke blokkades kunnen ontstaan. De juiste voeding ondersteunt je lichaam en is van groot belang voor lichaam en geest.

Mijn aandacht is gericht op jouw gezondheid en welbevinden, waarbij erkenning is voor de wisselwerking van lichaam en geest. Ik ondersteun, onderzoek, leggen uit en adviseer jou terwijl jij een actieve rol speelt in het voorkomen van ziekte en de eigen genezing. Samen van klacht naar kracht!

Weten of dit iets voor jou is?

Wil je weten of ik jou verder kan helpen? Neem dan contact op of maak een afspraak voor een gratis ontdekkingssessie. En ontdek wat ik voor jouw klacht kan betekenen.